GERRIT Diensten

GERRIT Diensten biedt beveiligde en betrouwbare diensten en ondersteuning op het gebied van netwerkzorg. Het besloten en beveiligde zorgnetwerk van GERRIT Diensten is gekwalificeerd als 'Goed beheerd ZorgNetwerk' (GZN). GERRIT Diensten kan klanten dus aansluiten op het Landelijk Schakel Punt (LSP).

GERRIT levert haar diensten aan een groot deel van de Noord-Nederlandse zorg: ziekenhuizen, GGZ-instellingen, verpleeghuizen, (thuis)zorginstellingen, huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten, overige paramedici, laboratoria, GGD, ketenzorginstellingen en overige instellingen. Wilt u meer weten? Bekijk het overzicht van al onze diensten of neem direct contact op met onze Servicedesk.

Naast GERRIT Zorgnet en de GERRIT berichtendienst, heeft GERRIT een eigen serviceafdeling, die u ter zijde staat bij al uw informatievragen. De Servicedesk is uitstekend op de hoogte van de situatie in de GERRIT regio en kan samen met u de juiste oplossing vinden.

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Het belang van informatiebeveiliging in de zorg wordt almaar groter. Dit vraagt niet alleen veel van zorgaanbieders en hun systemen, maar uiteraard ook van GERRIT, als dienstverlener op het gebied van zorgcommunicatie. Sinds december 2016 is GERRIT ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

De audit om tot deze certificeringen te komen is uitgevoerd door BSI Group. Deze constateerde dat GERRIT “een informatiebeveiliging-managementsysteem onderhoudt dat voldoet aan de eisen van ISO/IEC 27001:2013 en de eisen van NEN 7510:2011 voor het volgende toepassingsgebied:
Het leveren van infrastructuur ten behoeve van een besloten netwerk tussen zorgverleners, het aanbieden van applicaties via dit netwerk, en het leveren van support, projectleiding en ondersteuning. Zoals vastgesteld door het verantwoordelijk management in de verklaring van toepasselijkheid.”
De verklaring van toepasselijkheid is desgewenst op te vragen bij Paul Scheper via het algemene telefoonnummer van GERRIT: 085-7604076.

BSI.Certificatielogo.27001.NEN7510.jpg