GERRIT verlengt partnerovereenkomst met Enovation

GERRIT heeft een nieuwe partnerovereenkomst gesloten met Enovation, leverancier van ZorgMail. “Deze nieuwe langdurige overeenkomst biedt vele voordelen voor onze zorgklanten”, aldus Marten de Boer, manager Diensten bij GERRIT. “We denken hiermee de zorgmarkt de komende vijf jaar weer goed te kunnen bedienen.”

Op vrijdag 22 november tekenden Jeroen van Rijswijk, CEO van Enovation, en Wim Hodes, directeur-bestuurder van GERRIT in aanwezigheid van een aantal medewerkers van GERRIT en Enovation de nieuwe partnerovereenkomst. “De tarieven hebben we - afgezien van een jaarlijkse indexering - op gelijkwaardig niveau kunnen houden voor de komende jaren. Dat geeft zekerheid voor onze zorgklanten. Ook de komende vijf jaar kunnen alle zorgklanten in Noord-Nederland bij GERRIT terecht voor alle ZorgMail-producten en blijven we dus een bekend en vertrouwd aanspreekpunt”, aldus Hodes.

Naast de bekende EDI-diensten, biedt Enovation met ZorgMail een breed aanbod van mogelijkheden voor veilige communicatie tussen zorgverleners onderling en voor veilige communicatie met patiënten. “Een belangrijke reden voor ons om met Enovation samen te werken is dat zij producten doorontwikkelen en nieuwe diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan veilige mail en sinds kort ook ZorgMail Chat.” De nieuwe dienst ZorgMail Chat biedt een aantal handige functies. Zo kunnen gesprekken bijvoorbeeld worden geëxporteerd naar het eigen informatiesysteem van de zorgverlener.

DSC_1169.jpg

Jeroen van Rijswijk, CEO van Enovation (links) en Wim Hodes, directeur-bestuurder van GERRIT tekenen de nieuwe partnerovereenkomst voor de komende vijf jaar.